سيد ضيا -الدين مظهري ، متخصص تغذيه ، متخصص تغذيه ، استاد دانشگاه و نايب رئيس انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران گفت: آهن ، روي و حتي كلسيم. “ مزاري افزود: “هنگامي كه مردم به خوردن نان گندم سبوس در سفره عادت كنند ، تمام ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز خود را …
كاهش چربيهاي شكمي با مصرف اين نوع نان https://online-mag.ir/2021/06/كاهش-چربيهاي-شكمي-با-مصرف-اين-نوع-نان/ مجله آنلاين Fri, 11 Jun 2021 07:28:29 0000 مجله جامعه https://online-mag.ir/2021/06/كاهش-چربيهاي-شكمي-با-مصرف-اين-نوع-نان/ سيد ضيا -الدين مظهري ، متخصص تغذيه ، متخصص تغذيه ، استاد دانشگاه و نايب رئيس انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران گفت: آهن ، روي و حتي كلسيم. “ مزاري افزود: “هنگامي كه مردم به خوردن نان گندم سبوس در سفره عادت كنند ، تمام ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز خود را …
سيد ضيا -الدين مظهري ، متخصص تغذيه ، متخصص تغذيه ، استاد دانشگاه و نايب رئيس انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران گفت: آهن ، روي و حتي كلسيم. “
مزاري افزود: “هنگامي كه مردم به خوردن نان گندم سبوس در سفره عادت كنند ، تمام ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز خود را دريافت خواهند كرد.” البته برخلاف تصور برخي از افراد ، ويتامين ها و مواد معدني موجود در نان در فرآيند پخت از بين نمي روند ، اما حتي در مواقعي كه دماي پخت بسيار بالا باشد مي توان بخشي از فعاليت ويتامين را كاهش داد. فقط درصد كمي از ويتامين ها از بين مي رود .
متخصصان تغذيه و متخصصان تغذيه اظهار كرده اند كه كاهش نمك و ويتامين هاي نان در فرآيند پخت اهميت كمتري دارد. “مردم از غذاهايي مانند سبزيجات ، حبوبات ، غلات ، گوشت ، لبنيات و ميوه ها استفاده مي كنند.” آنها مي توانند نياز بدن به مواد معدني را برآورده كنند. و ويتامين ها از طريق اين غذاها.
در مورد خواص سبوس گندم ، “گندم از لايه هايي مانند پوست ، جوانه ها ، لايه هاي حاوي كربوهيدرات و نشاسته تشكيل شده است و وقتي گندم به آرد تبديل شود ، ذرات ريز شده و از الك هاي مختلف عبور مي كند.”
وي اظهار داشت: “لازم به ذكر است كه با مخلوط كردن پوسته گندم با غلات آن به نام نشاسته گندم ، البته سبوس گندم حاوي تركيبات مغذي ارزشمند انرژي توليد نمي كند و مردم آن را دريافت نمي كنند. بايد با خوردن غذا وزن اضافه كرد.” سبوس گندم و كل نان غلات براي كودكان در حال رشد نيز بسيار مفيد است.
يك متخصص تغذيه افزود: “نان هايي كه با افزودن ويتامين ها و مواد معدني به آرد غني مي شوند ، براي تأمين برخي از مواد مغذي بدن تهيه مي شوند.” سبوس حاوي انواع ويتامين ها است كه به غني سازي آرد نيز كمك مي كند. نكته مهم اين است كه خوردن نان تيره و گندم باعث كاهش چربي شكم مي شود.
هر طور كه دوست داريد انتخاب كنيد.